Östersunds kommun

Undersköterska till hemtjänstenheten Staden Övre

1 tjänst med tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 75% med möjlighet till utökad sysselsättningsgrad i förvaltningen. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänstgöring dag, kväll och helg.

Personalgruppen Staden Övre arbetar tillsammans för att områdets ca 130 kunder ska få beviljade insatser utförda på bästa sätt. Personalgruppen bildar tillsammans med distriktssköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och enhetschef ett hemteam. Hemteamet ska arbeta med ett förhållningssätt så att kunderna ges möjlighet att utveckla och bibehålla sina förmågor.


Arbetsuppgifter
Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i ordinärt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman, vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceintriktad och positiv. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande i kontakten med kunden, anhörig/närstående, arbetskamrater och andra enheter.

Körkort erfodras.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Anette Gustafsson enhetschef 063-14 33 94

Bengt-Åke Bergner facklig representant Kommunal 063-14 42 28.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-28 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 2 april

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till hemtjänstenheten Staden Övre