Östersunds kommun

Undersköterska till Härliga Häradsgården

Vi söker undersköterskor för tillsvidareanställning på 75% och med möjlighet att utöka arbetstiden upp till heltid.

Häradsgården är ett särskilt boende beläget i centrala Lit. Vi har en vacker miljö med närhet till affär, dagis och busshållplats. På Häradsgården finns 55 permanenta platser och 18 korttidsplatser fördelat på 8 avdelningar.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service. I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt. Du utför också hälso- och sjukvårdsinsatser såsom specifik omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och har några års livserfarenhet. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre och demenssjuka personer är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kan arbeta självständigt, har ansvarskänsla och kan ta egna beslut i olika situationer som rör våra boende. Viktiga egenskaper är att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett engagemang för ditt arbete. Du skall vara trygg i din yrkesroll samt även medverka till att våra boende känner sig delaktiga och vara lyhörd för deras behov.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Intervjuer sker fortlöpande varpå du kan bli kallad till intervju innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Maritha Markusson enhetschef 0642-44814
Laila Hult enhetschef 063-14 48 22
Jörgen Jamting enhetschef 063-14 43 16
Kerstin Ed Gustafsson facklig representant Kommunal 0642-448 14

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-01-31

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Härliga Häradsgården