Östersunds kommun

Undersköterska till Häradsgården

Vi söker undersköterska till tillsvidareanställning, 80% med möjlighet att arbete upp till heltid på Häradsgården.

Häradsgården är ett särskilt boende beläget i centrum av Lit. Vi har en vacker miljö med närhet till affär, skola, dagis och busshållplats. På Häradsgården finns 55 permanenta platser och 18 korttidsplatser fördelat på 8 avdelningar. 

Arbetsuppgifter
Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service. I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt. Du utför också hälso- och sjukvårdsinsatser såsom specifik omvårdnad och rehabilitering efter erhållen delegering av legitimerad personal.
Vi jobbar enligt behovsschema.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och några års livserfarenhet. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre och demenssjuka är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut i olika situationer som rör våra boende. Viktiga egenskaper är att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett engagemang för ditt arbete.  Du har ett professionellt förhållningssätt som även innefattar ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Du är trygg i din yrkesroll och kan medverka till att våra boende känner sig delaktiga och att deras behov tillgodoses.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Maritha Markusson enhetschef 0642-448 14

Facklig representant för Kommunal, Kerstin Ed Gustafsson 0642-448 32

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-08

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Häradsgården