Östersunds kommun

Undersköterska till Bemanningsenheten/Resurspoolen LSS

Tillsvidare med valfri sysselsättningsgrad med tillträde enligt överenskommelse. Dag-, kväll- natt och helgtjänstgöring i våran resurspool som arbetar inom funktionshinderområdet. Lönetillägg utgår. Som anställd får du subventionerad friskvård.

 

Vill du vara med och utveckla vår Resurspool? Vårt uppdrag är att bemanna vid akut och planerad frånvaro inom vård- och omsorgsförvaltningens sektor LSS och sektor Förvaltningsövergripande

 

Vi söker dig som är undersköterska, har körkort och tillgång till egen bil och som ser det som en stor möjlighet med ett flexibelt arbetssätt i ett härligt arbetslag. Vi erbjuder en kvalitetssäkrad introduktion, kompetensutveckling kontinuerligt. Kommunen erbjuder medarbetardagar, friskvårdspeng och friskvårdstimme.

 

Du ska vara trygg i din yrkesroll, kunna ta emot delegerade arbetsuppgifter inom HSL, Du har erfarenhet inom funktionshinder och /eller psykiatriområdet, vill aktivt utveckla din yrkesroll och arbetar gärna både självständigt och i grupp.

 

Arbetsuppgifter

Ersätta ordinarie undersköterskors frånvaro vid kommunens LSS-boenden, Personlig Assistans, Daglig verksamhet, korttidsboende för barn och unga, elevhemmen samt ledsagning och avlösning, sedvanliga omsorgs- och serviceinsatser, samt stärka upp verksamheter som har ett ökat behov.

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning, med vidareutbildning inom funktionshinderområdet.

Du är flexibel och trygg i Din yrkesroll samt har några års erfarenhet inom yrket. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Du har förmåga att möta nya situationer och människor på ett proffessionellt och ansvarsfullt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort samt tillgång till bil erfodras. Du behöver även inkomma med utdrag ur belastningsregistret då arbete inom verksamhet där det förkommer barn ingår.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Else-Marie Helberg Eriksson, enhetschef 063-14 35 06
Bodil Sanberg, facklig representant Kommunal 073-270 47 03

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-09-30

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Östersund


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska till Bemanningsenheten/Resurspoolen LSS