Östersunds kommun

Undersköterska med samordningsansvar till Slåttergården

 

En tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse 

Slåttergården är ett särskilt boende som ligger nära naturen i Ängsmon med plats för 22 boende.

Vi har en relativt liten och gemytlig verksamhet med goda möjligheter att göra den stora skillnaden för den enskilde. Verksamheten planerar sin bemanning utifrån behovet på enheten vilket ger personalen större utrymme att påverka sitt schema.

 

I anställningen ingår olika förmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatter etc. 

Arbetsuppgifter

Slåttergården har för närvarande en undersköterska med samordningsansvar anställd på enheten och denna tjänst kommer att komplettera den befintliga vilket i praktiken innebär ett nära samarbete de två emellan. De administrativa arbetsuppgifterna, d.v.s. samordningsansvaret, är en projektanställning under minst två år med möjlighet till förlängning. Arbetet fördelas mellan administrativa arbetsuppgifter och ordinarie vårduppgifter. Fördelningen kan variera under vissa perioder men målet är 20% administrativa uppgifter och 80% i omvårdnadsarbete. 

Arbetsuppgifter som ingår i samordnarens uppdrag är bland annat att:
.Bemanna utifrån ekonomiska ramar/budgeterade timmar
.Schemaplanera
.Boka in personal på utbildningar
.Handleda kollegor i våra verksamhetssystem
.Administrera sjuk- och friskanmälan samt bedöma behov av ersättare
.Korttidsrekrytera
.Enhetschef kan utöver detta delegera andra arbetsuppgifter  

Utbildning och handledning i ovanstående uppgifter tillhandahålls i samband med intriduktionen.

 

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning är ett krav liksom goda kunskaper i det svenska språket. Erfarenhet av arbete med inriktning mot äldre, och demenssjuka personer, är meriterande. Meriterande är även erfarenhet av arbete i våra verksamhetssystem vilka bl.a. är heroma, procapita, DF-respons och outlook. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut i olika situationer som rör vår verksamhet. Du behöver vara lyhörd och ha en god samarbetsförmåga. 
Du behöver vara tydlig och kunna kommunicera så att dina medarbetare förstår. Du ska vara drivande och ha en vilja att tillsammans med chef och övrig personal vidareutveckla vår verksamhet. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet då det är verksamhetens behov som styr uppdraget. Det är viktigt att du tycker om att ta ansvar och att du är förändringsbenägen samt lösningsfokuserad.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Observera att ansökan endast sker via länken i annonsen. 

Rekrytering sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

 

Kontaktpersoner

Iréne Olander enhetschef 063-14 43 99
Vanja Nilsson samordnare 063-14 36 69

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-09-30

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Östersund


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterska med samordningsansvar till Slåttergården