Östersunds kommun

Studie- o yrkesvägledare Treälvsskolan och Lugnviksskolan

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde ht 2019
 
Till Treälvsskolan och Lugnviksskolan söker vi nu en studie- och yrkesvägledare på heltid med tillsvidareanställning från hösten 2019. Tjänsten är fördelad mellan dessa två skolor med 50% på respektive skola. Treälvsskolan har idag ca 150 elever och Lugnviksskolan har ca 250 elever.

 
Arbetsuppgifter
Studie- och yrkesvägsledaruppdrag enligt läroplan och utbildningens mål. Tjänsten är en delad tjänst med placering på två skolor. Som studie- och yrkesvägsledare ingår du även i skolornas elevhälsoteam och är en viktigt del i samverkan för anpassningar och åtgärder kring elever i behov av stöd.
 

Kvalifikationer

Studie- och yrkesvägsledarexamen. Du har god kunskap om ditt och skolans uppdrag och styrdokument samt ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Ditt sysnsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du är en engagerad, kommunikakativ, flexibel och lösningsfokuserad person som kan vara en god coach. I ditt arbete kan du samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. 


Vi ser fram emot din ansökan!

 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Mia Gidlund rektor 073-275 10 35
Erika Johnsson rektor 072-215 64 06
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-04-22


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 april

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Studie- och yrkesvägledare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Studie- o yrkesvägledare Treälvsskolan och Lugnviksskolan