Östersunds kommun

Studie- o yrkesvägledare till Lugnviksskolan/Treälvsskolan

Tillsvidareanställning på ca 100% med tillträde 2018-08-15 eller enligt överenskommelse.

 

Lugnviksskolan är en F-9 skola med cirka 300 elever. Skolan är belägen i Östersunds norra del, med närhet till skog och sjö. I enheten ingår för­skole­klass, grundskola med tillhörande fritidshem och grundsärskolans senaredel.

 

Mitt i centrala Lit, cirka 20 km nordost om Östersund, finner du Treälvsskolan som omfattar förskoleklass och årskurserna 1- 9. 
Skolan är vackert beläget vid Indalsälven och vi har nära till friluftsliv och natur. Inom skolans väggar finns även fritidshemmen och fritidsgården. Strax intill skolan finns Treälvens förskola.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att vägleda elever enskilt och i grupp. Informera elever och vårdnadshavare kring gymnasievalet. Som studie- och yrkesvägledare har du mycket och daglig kontakt med elever, men även med lärare.

 

Kvalifikationer

Du är behörig studie- och yrkesvägledare. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållningssätt och bemötande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Annika Widén rektor 072-5230157 annika.widen@ostersund.se 
Mia Gidlund rektor 073-275 10 35 
mia.gidlund@ostersund.se  

Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-06-30

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Studie- och yrkesvägledare


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Studie- o yrkesvägledare till Lugnviksskolan/Treälvsskolan