Östersunds kommun

Stödassistent till sektor funktionsnedsättning

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I arbetet ingår dag, kväll och helgtjänstgöring samt jourtjänstgöring. Vi tillämpar tvättstugeschema.
 
Sektor funktionsnedsättning söker stödassistent till Fjällgatan 14!
 

Arbetsuppgifter

Du skall utifrån en humanistisk människosyn vara delaktig i arbetet på en LSS-bostad där medborgare med olika funktionsvariationer och ålder bor. Varje medborgare har eget inflytande, delaktighet och självbestämmande i sin tillvaro. Stor vikt läggs vid bemötande så att alla har samma rätt och lika värde. Du skall alltid sätta individens behov i centrum där olika behovsinsatser skall tillfredställas och varje medborgares integritet skall respekteras.

I arbetet på en LSS bostad kommer du ingå i ett arbetslag, vilket ställer höga krav på ansvar och att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med arbetsgruppen, såväl som i medborgarens sociala nätverk. Vi arbetar i en politiskt styrd organisation och arbetar med uppdragsbeskrivning, genomförandeplaner och social dokumentation
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, stödassistent, fritidspedagog, specialpedagog eller utifrån verksamhetens krav likvärdig utbildning. Du är social, lösningsorienterad, ambitiös och du gillar att ta tag i utmaningar. Du skall både kunna arbeta självständigt och i grupp, ha stort tålamod och ha intresse av såväl omsorgsarbete som omvårdnadsarbete där kvalitet och lyhördhet är dina ledord. Vi ser gärna att du har erfarenhet av autism.

Tidigare erfarenheter av vård och omsorgsarbete samt erfarenhet/utbildning i habiliterande och pedagogiskt arbetssätt är önskvärt. Kunskaper kring tydliggörande pedagogik och utbildning inom AKK och lågaffektivt bemötande är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 
Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
 

Kontaktpersoner

Ingrid Nyberg, enhetschef 063-14 35 62
Fackliga representanter nås via ovan angiven chef
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-09-30


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 13 september

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Pedagogik Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Stödassistent till sektor funktionsnedsättning