Östersunds kommun

Stödassistent till LSS-bostad inom sektor LSS

KOMMUN: ÖSTERSUND
YRKE: STÖDASSISTENT
SÖK JOBBET SENAST: 5 maj 2019
ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid, Tillsvidare
LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön
ANTAL PLATSER: 4
ANNONS-ID: 8253223


Beskrivning av jobbet
Vi söker inför hösten stödassistent för tillsvidareanställning och vikariat på cirka: 75-100 % i tjänstgöringsgrad, med möjlighet att arbeta upp till heltid i förvaltningen. Arbetstiderna kan omfatta dag, kväll, jour och helgtjänstgöring varannan helg.


ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionsnedsättning och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för medborgaren både i boendet och på fritiden. Arbetet innebär att utifrån individuella behov stödja den enskilde i och utanför hemmet, vid aktiviteter samt semesterresor.

Du stödjer medborgarna i områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Detta gör du med stor respekt för deras integritet och självbestämmande.

Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån medborgarnas egna behov och önskemål. Omvårdnadsarbete ingår i varierande utsträckning och omfattning.

Vi arbetar med dokumentationssystemet Procapita och personaladministrativa systemet Heroma. Kunskaper i Procapita är meriterande.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha genomgått omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Valbar kurs i funktionhinder eller psykriati ses som meriterande. Erfarenhet/utbildning av ett habiliterande och pedagogiskt arbetssätt är meriterande.

Du behöver vara stabil och trygg och kunna arbeta självständigt, då arbetet består av en del ensamarbete. Du ska ha ett pedagogiskt arbetssätt och en humanistisk människosyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar ödmjukhet, tålamod, flexibilitet och ibland ett gränssättande arbetssätt. Du har en förmåga att arbeta självständigt, ansvarskänsla, tar egna initiativ samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete inom arbetsplatsen.


Arbetslivserfarenhet
 Stödassistent: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Fast lön

Om anställningsvillkor
Deltid/Heltid
Tillsvidare och vikariat

Arbetsgivarens webbplats
 http://www.ostersund.se/ledigajobb


Kontaktpersoner
Ulrika Dahlsten, enhetschef, Telefonnummer: 063-14 37 74
ulrika.dahlsten@ostersund.se

Sara Håkansdotter, enhetschef, Telefonnummer: 063-14 30 34
sara.jonsson@ostersund.se

Företagets adress
Se hemsida

Postadress
Östersunds kommun
Rådhuset
83182 Östersund


Sök jobbet senast 5 maj 2019
Sök via länk nedan
Ange referens 8:2019:68.
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 17 april

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Stödassistent till LSS-bostad inom sektor LSS