Östersunds kommun

Stödassistent till LSS-bostad inom sektor LSS

6-8 tillsvidaretjänster på 75-100 % med tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi söker boendehandledare till LSS boende med särskild service till unga vuxna inom sektor LSS, samt tjänster till LSS bostad med särskild service till vuxna.

 

LSS bostäderna är belägen i Östersund. Tjänsterna innebär tjänstgöring med dag, kväll, helg och jourtjänstgöring.

 

 

Arbetsuppgifter

Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för personer med funktionshinder och med ett värdigt bemötande skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor för medborgaren både i boendet och på fritiden. Arbetet innebär att utifrån individuella behov stödja den enskilde i och utanför hemmet, vid aktiviteter samt semesterresor.

Du stödjer medborgarna i områden av deras liv som de har svårt att klara själva. Detta gör du med stor respekt för deras integritet och självbestämmande.

Du arbetar utifrån ett individuellt inriktat arbetssätt och ger stöd och service utifrån medborgarnas egna behov och önskemål.

 

 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara lämplig för verksamheten. Valbar kurs i funktionhinder eller psykiatri ses som meriterande. Erfarenhet/utbildning av ett habiliterande och pedagogiskt arbetssätt är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar ödmjukhet, tålamod och flexibilitet. Du har en förmåga att arbeta självständigt, ansvarskänsla, tar egna initiativ samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete inom arbetsplatsen.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Marika Ulfson, enhetschef 063-14 31 71
Eyvind Bozzi, enhetschef 063-14 35 83
Sara Tornbäck, enhetschef 063-14 32 40

 

Fackliga representanter nås via ovan angivna enhetschefer

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-03-31

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 mars

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Stödassistent till LSS-bostad inom sektor LSS