Östersunds kommun

Specialpedagog Storsjöskolan

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti 2019 eller efter överenskommelse.

 

Storsjöskolan ligger i östra Odensala och har närhet till skog- och grönområden. Skolan är f.n. en 6-9-skola med ca 370 elever och fem arbetslag organiserade i ämnesarbetslag. Skolan är HBTQ-certifierad.

Skolan står också inför en spännande framtid, då det beslutats att skolan ska byggas om och utökas till en F-9-skola. Tanken är att den nya skolan ska stå klar 2022.

 

Vill du vara med och förverkliga vår vision? ”Kunskap med lustfyllt lärande där alla lyckas”

 

 

Arbetsuppgifter

Du blir en viktig del i vårt väl fungerande elevhälsoteam. I arbetsuppgifterna ingår upprättande och uppföljning av åtgärdsprogram, skolutvecklingsfrågor, det systematiska kvalitetsarbetet och ansvar över resursarbetslaget som jobbar med elever i behov av särskilt stöd.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker en utbildad specialpedagog med lärarlegitimation, gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en engagerad, kommunikativ och flexibel person som vill vara med och utveckla vår organisation.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Mikael From rektor 073-2732481

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-07-22

 

 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 2 juli

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Specialpedagog Storsjöskolan