Östersunds kommun

Specialpedagog Odenslundsskolan

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2019-08-14 eller enligt överenskommelse.
 
Hos oss får du ett spännande och viktigt uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor. Din roll är bland annat att tillföra specialpedagogisk kompetens som ett stöd i skolans förebyggande och främjande elevhälsoarbete.
 

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog har du ett nära samarbete med rektor och övrig personal där vi tillsammans utvecklar skolans verksamhet och lärmiljöer. Att medverka i skolans kvalitetsarbete och utveckla verksamheterna ses som en viktig del av uppdraget som specialpedagog på vår skola, där din kompetens nyttjas på individ-, grupp-, och organisatorisk nivå.
 
Du stödjer elevernas utveckling genom handledning till skolans pedagoger och samordnar arbetet med stöd och anpassningar till elever på skolan. Du kommer att arbeta med elever i behov av särskilt stöd både enskilt och/eller i mindre grupp, stötta i klassrum samt kommunicera med vårdnadshavare.
 
Du stödjer lärarna i att planera, genomföra och utvärdera åtgärdsprogram samt i utförandet av pedagogiska utredningar. Tillsammans med all personal på skolan skapar vi en skola där varje elev kan lyckas!
 

Kvalifikationer

Vem är du? Vi söker en specialpedagog som drivs av möjligheten att påverka elevernas utveckling i skolan och i nära samarbete med övriga kollegor på skolan. Du är behörig specialpedagog eller har motsvarande kompetens. Du ska kunna driva specialpedagogiska processer, hjälpa kollegorna att utveckla undervisningen ur specialpedagogiskt perspektiv och möta eleverna i deras behov.

För att behålla hög kvalitet söker vi en medarbetare med goda kunskaper i rollen som specialpedagog och ett stort engagemang i arbetet med barn. Du är en lyssnande och social person som har lätt för att samarbeta och driva arbetet framåt. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga!
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Patrik Gärd rektor 063-14 35 00
Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-04-22Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 5 april

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Specialpedagog Odenslundsskolan