Östersunds kommun

Specialpedagog inom förskolan

Vikariat, 100 % med möjlighet till förlängning

 

Östersunds kommun har 66 förskolor varav 14 är fristående.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vårt arbete med att skapa en trygg, rolig, lärorik och likvärdig förskola. Vi behöver utöka vår specialpedagoggrupp med ett vikariat med eventuell möjlighet till förlängning.

 

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i sju förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare. Östersunds kommun är stället för dig som vill jobba framåt med hjärtat. För oss är alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Hos oss har du möjligheter att som individ påverka hur vi genomför vårt gemensamma arbete och vara med och bidra till ett bättre Östersund. Vi är engagerade och visar omtanke för varandra och dem vi är till för.

 

 

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog inom förskolan i Östersunds kommun är ditt uppdrag att stödja förskolorna i deras arbete med att skapa en trygg, rolig, lärorik och likvärdig förskola. Huvuduppdraget är att jobba på främjande och förebyggande nivå för att utveckla och anpassa lärmiljöer så att alla barn kan utvecklas så långt som möjligt inom ramen för den ordinarie verksamheten.

 

Du har ett särskilt ansvar kring barn i behov av stöd och en central roll i förskolans barnhälsoarbete. Du arbetar nära rektor i förskolans utvecklingsarbete och ger pedagogisk konsultation och handledning till personalen. Du ingår i en arbetsgrupp med totalt 11 specialpedagoger som jobbar mot kommunens förskolor. Våra specialpedagoger har hög kompetens och lång erfarenhet och vi har ett gott samarbetsklimat med utbyte av erfarenheter och lärande av varandra.

 

Som specialpedagog i förskolan får du regelbunden handledning från psykolog på Barn- och elevhälsan.

Som anställd inom Östersunds kommun får du bland annat följande förmåner: Förmånsportal Benify, Pensionstjänst Lifeplan, Friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, särskilda satsningar kring hälsa, semesterväxling m.m.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, gärna med tidigare erfarenhet från arbete inom förskolan.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Magnus Ekerlid chef, 073-274 89 84

Johanna Larsson facklig representant, 072-541 73 90

 

Romy Mansdorff facklig representant, 070-7440750

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2020-04-16

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Specialpedagog inom förskolan