Östersunds kommun

Specialpedagog

Tillsvidare

 

Kastalskolan har en verksamhet med elever i årskurs 4 - 9 med en tillhörande fritidsklubbverksamhet. I årskurserna 6-9 arbetar vi med en till en och alla elever har då en chromebook. Kastalskolan är under en utvecklingsprocess som påbörjats under 2017 då skolan var en 6-9 skola och under året då skolans verksamhet utökats med årskurserna 4-5 har skolan haft en utbildningsinsats i språkutvecklande arbetsätt. Utifrån utvärderingar som gjorts kommer skolan ta nya kliv i utbildningsinsats under nästa läsår. Till hösten kommer även en ny organisation att sjösättas.

 

 

Arbetsuppgifter

Vårt specialteam på skolan består i dagsläget av 1 specialpedagog samt 1,5 speciallärare som tillsammans driver de specialpedagogiska uppdraget på skolan med planerade insatser på grupp och individnivå. En del i den nya organisationen till hösten är en uppstart av Studiegård för verksamheten 7-9.

 

 

Kvalifikationer

Till hösten söker vi ytterligare en specialpedagog. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som specialpedagog och du har en vana att dokumentera, hålla i samtal med elever och vårdnadshavare samt förmåga att stödja lärare i deras undervisning för en ökad måluppfyllelse på skolan.

 

I uppdraget ingår bland annat att genomföra pedagogiska kartläggningar och utredningar. Du kan i pedagogiska utredningar analysera de reslutat du kommit fram till för att utifrån analysen formulera tydliga åtgärder i åtgärdsprogram.  Till hösten startar vi upp ett arbete med EHM, en del av den nya organisationen. Vi berättar mer vid en eventuell intervju. 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med ansökan då uppvisande av detta blir aktuellt först vid en intervju.


Kontaktpersoner

Maria Landqvist rektor 072-588 31 94

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-08-07

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 augusti . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 juli

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Speciallärare och specialpedagoger


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Specialpedagog