Östersunds kommun

Sommarpersonal till Storsjöbadet

Timanställning efter behov. Arbetstiderna är varierande, dagtid, kväll och helg.

 

Vår enhet Bad & Camping driver Östersunds stugby och camping samt kommunens fyra badanläggningar. De badanläggningar som ingår i enheten är Storsjöbadet, Brunflobadet, Östbergsbadet och Litsbadet. Äventyrsbadet Storsjöbadet är kommunens mest besökta turistanläggning med 260 000 årliga besökande och därmed en viktig del av kommunens tillväxt.

 

 

Arbetsuppgifter

Grunduppgiften är att ge god service till våra gäster och arbeta för att de får en fantastisk badupplevelse på Storsjöbadet.

 

Badvärd

I simhallen hjälper du våra badgäster under deras besök på Storsjöbadet, bland annat genom att visa hur anläggningen fungerar, hjälpa till med säkerheten, att trivselregler följs mm. Tillsammans med dina kollegor ser du till att hålla anläggningen ren och snygg. Utifrån lämplighet kan det bli aktuellt att arbeta som relaxvärd i vår fina relaxavdelning.

 

Cafébiträde

I dina arbetsuppgifter som cafébiträde ingår främst förberedelse och tillredning av mat för gästerna, möta gästerna i kassan samt hålla snyggt och rent i cafélokalerna. Målet är att kunna servera god och fräsch mat som passar både barn och vuxna samtidigt som det under högtryck måste kunna levereras ut många portioner på kort tid.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker att det bästa som finns är att möta människor och ge bra service. Erfarenhet från arbete inom service och turism är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Badvärd

För arbetet som badvärd är HLR-utbildning och goda simkunskaper ett krav, erfarenhet från arbete på badanläggning alternativt poollivräddarutbildning är meriterande. Ytterligare utbildningar som behövs för arbetet får du av oss. Intyg om simkunnighet (SLS-märket Guldbojen) kommer att efterfrågas vid intervju. Praktiska prov avseende simkunnighet och livräddning skall vara godkända innan anställning erbjuds.

 

Cafébiträde

Du bör ha erfarenhet från restaurang eller caféverksamhet, vara van att hantera livsmedel och tycka det är kul att laga mat. Vi har väldigt hög belastning under vissa perioder så du måste vara bekväm med att jobba i högt tempo. Kassavana är meriterande

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Malin Bystedt, platsansvarig 063-14 06 07

 

Maritha Johannesson, facklig representant Kommunal 063-14 31 79

Mikael Jonsson, facklig representant Vision 063-14 31 79

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-05-03

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 12 april

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sommarpersonal till Storsjöbadet