Östersunds kommun

Söker vikarier till Lits skolområde!

Intermittent anställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

 

Vill du pröva arbeta inom grundskolan, förskoleklass och/eller fritidshem? Kanske du funderar på att utbilda dig inom de yrkesgrupper som behövs inom dessa verksamheter men vill ”pröva på” och dessutom få lite praktisk yrkeserfarenhet? Då ska du ansöka om att vikariera i våra skolor!

 

Skolområde Lit har verksamhet i Bringåsen, Häggenås och i centrala Lit. 

 

Bringåsens skola och Häggenås skola är åk F-6 skolor som också har fritidshem. Bringåsen har idag cirka 65 elever och Häggenås cirka 100 elever. Treälvsskolan i Lit är en skola med två skolenheter; en skolenhet åk F-6 skola som också har fritidshem och en skolenhet åk 7-9 med totalt ca 365 elever. 

 

Arbetsuppgifter

Att vikariera för ordinarie personal inom grundskola, förskoleklass och/eller fritidshem. 

 

När du vikarierar för personal inom skolan innebär det att bedriva undervisning i klass. Undervisningen är planerad och förberedd av ordinarie personal innan du kommer. 

 

Vikariat inom fritidshem innebär att du arbetar i fritidshem med elever före eller efter skoltid med barn i åldrarna 6-9 år, i det uppdraget kan det också innebära att du går in som klassresurs under skoltid.

 

Kvalifikationer

Inga kvalifikationer är nödvändiga men om du redan har yrkeserfarenhet inom skolans verksamheter eller en pedagogisk utbildning eller motsvarande är det extra meriterande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Mia Gidlund, rektor Treälven 7-9, tfn 073-275 10 35

Erika Dahlqvist, rektor Treälven F-6 inkl. fritidshem, tfn 072-238 45 94

Nina W.Brandt, rektor Bringåsen och Häggenås F-6 inkl. fritidshem, tfn 072-221 81 43

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare. 

 

Sista ansökningsdag

 

2018-10-28

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 oktober . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Söker vikarier till Lits skolområde!