Östersunds kommun

Socialsekreterare område Försörjning

Ett vikariat på heltid, 2019-03-01 – 2019-09-30, med eventuell förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Område Försörjning är det område inom Socialförvaltningen som handlägger försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd. I området finns fyra arbetsgrupper; två team för personer över 25 år, ett team för unga vuxna (18 – 25 år) samt ett team som tar emot nybesök. Inom området finns även budget- och skuldrådgivare samt handläggare för dödsboanmälningar.

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utreda ansökningar om ekonomiskt bistånd och följa upp insatser för den enskilde. Samarbete med andra angränsande verksamheter är en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen med erfarenhet inom socialtjänstområdet. Du tycker om att möta människor i olika situationer och du har förmåga att se individens behov. Du ansvarar för att handläggning sker på ett rättssäkert sätt Du har god förmåga att samarbeta såväl internt i socialförvaltningen som externt med samarbetspartners.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Kajsa Sundell enhetschef 063-144193
Jenny Nilsson enhetschef 063-14 43 74

Erika Olsson Akademikerförbundet SSR 063-14 31 13

Sigbritt Fjellner Vision 063-14 36 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-02-03

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 3 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Socialsekreterare område Försörjning