Östersunds kommun

Skolintendenter

Vi söker 1-2 skolintendenter för tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Vi söker i första hand intendenter på heltid men alternativ sysselsättningsgrad kan vara möjlig.

 

Barn och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar de kommunalt drivna grundskolorna och grundsärskolorna inklusive fritidshem, öppen fritidsverksamhet, förskolor, familjecentraler, dagbarnvårdare, modersmål och elevhälsa.

 

Arbetsuppgifter

Som skolintendent kommer du att vara ett kvalificerat stöd till skolrektorer i det administrativa arbetet. Sex tjänster har inrättats som leds av en gemensam chef. Gruppen har ett gemensamt ansvar för likvärdighet och ett helhetsperspektiv i förvaltningen. Varje skolintendent arbetar tillsammans med rektorerna i huvudsak inom ett visst geografiskt område men även stöd till övriga skolrektorer förekommer. Tjänsterna är relativt nya. De första intendenterna anställdes 2017-11-01 och du får vara med och utveckla innehållet tillsammans med skolrektorer och kollegor. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras och variera beroende på vilka behov av stöd aktuella skolrektorer har. Exempel på arbetsuppgifter är miljö- och arbetsmiljö, lokal- och fastighetsfrågor, säkerhetsfrågor, inventarie-anskaffning och skolgårdarnas utemiljö.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig högskole-/universitetsexamen eller motsvarande. Erfarenhet och/eller vidareutbildning inom tänkta arbetsområden är meriterande. Du kan på ett självständigt och ansvarstagande sätt strukturera och organisera ditt arbete. Vi förutsätter att du har IT-kompetens samt god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. För uppdraget krävs att du är innovativ och kreativ samt har en mycket god förmåga att arbeta tillsammans med andra.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. Vi kan även komma att utnyttja sociala medier vid referenstagning.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Elisabet Rödén Ansvarig chef intendentgruppen 063-14 06 04 (Kan nås fr.o.m 20 augusti)
Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-08-31

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Skolintendenter