Östersunds kommun

Skolintendent

Tillsvidare 100 %

 

Vi söker en skolintendent för tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

 

Uppdraget är att vara ett kvalificerat ledningsstöd till rektorer i det administrativa arbetet.

Barn och utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar de kommunalt drivna grundskolorna och grundsärskolorna inklusive fritidshem, öppen fritidsverksamhet, förskolor, familjecentraler, dagbarnvårdare, modersmål och elevhälsa.

 

Arbetsuppgifter

Som skolintendent kommer du att vara ett kvalificerat stöd till rektorer i det administrativa arbetet. Sex tjänster har inrättats där varje skolintendent arbetar tillsammans med rektorerna inom ett visst geografiskt område, även stöd till övriga rektorer kan förekomma. Tjänsterna är relativt nya. De första intendenterna anställdes 2017-11-01 och du får vara med och utveckla innehållet tillsammans med rektorer och kollegor. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras och variera beroende på vilka behov av stöd aktuella rektorer har. Exempel på arbetsuppgifter är miljö- och arbetsmiljö-, fastighets- och säkerhetsfrågor.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig högskole-/universitetsexamen eller motsvarande. Erfarenhet och/eller vidareutbildning inom tänkta arbetsområden är meriterande. Du kan på ett självständigt och ansvarstagande sätt strukturera och organisera ditt arbete. Vi förutsätter att du har IT-kompetens samt god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. För uppdraget krävs att du är innovativ och kreativ samt har en mycket god förmåga att arbeta tillsammans med andra.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Britt Gyllebring biträdande förvaltningschef 063-14 06 41

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-05

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Skolintendent