Östersunds kommun

Sjuksköterskor till Skogsbruksvägen

Vi söker 2 st sjuksköterskor tillsvidare på 75% samt 100% till Skogsbruksvägen 133 - särskilt boende. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Just nu är särskilda boendena på Skogsbruksvägen inne i en spännande fas där de två intilliggande boendena slås ihop till en enhet. Där Du som sjuksköterska bildar ett gemensamt arbetsteam, tillsammans med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och enhetschefer. Här får Du möjlighet att vara delaktig i att utforma samarbetet och utveckla verksamheten.

Vår vision är att bygga upp en högre grundbemanning, för att själv täcka planerad frånvaro inom enheten.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar Du med att bedöma, planera, genomföra och utvärdera de åtgärder som behövs för att främja fysisk, psykisk och social hälsa hos medborgaren. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. 
I arbetet ingår att handleda, utbilda och delegera vissa arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal. Som sjuksköterska ska du fortlöpande arbeta med systematiskt förbättringsarbete där kvalitetsregister som t.ex. Palliativa registret, Senior Alert och BPSD kommer att ligga till grund. 
På helger ingår du i helgorganisation med ansvar för ett större område.

 

Kvalifikationer

Vi ser att Du har ett stort intresse för vård och omsorg till äldre, är drivande i personal, implementera ny kunskap och driva utvecklingsarbete i syftet att skapa de bästa förutsättningar för en god och trygg omvårdnad för våra medborgare.
Givetvis är du legitimerad sjuksköterska, har kunskap om och erfarenhet av äldre personers behov och resurser. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, är flexibel, ansvarstagande och har ett bra bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
Körkort krävs.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Cristine Fagerström enhetschef 063-14 32 19
Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-08-31

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Sjuksköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjuksköterskor till Skogsbruksvägen