Östersunds kommun

Sjuksköterskor och distriktsköterskor till semestervikariat

Östersunds kommun med verksamheter både i stad och på landsbygd, från Brunflo/Fåker i södra delen till Lit/Häggenås i norra delen av kommunen söker nu vikarier till sommaren.

 

Du har möjlighet att välja mellan flera av våra olika verksamheter som hemtjänst, kväll- och nattorganisation eller hälsofrämjande enhet genom anställning via Bemanningsenheten.

 

Vi kan erbjuda anställning upp till 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde kan ske från april eller enligt överenskommelse. Vi söker även arbetssökande som är intresserad av timanställning.

 

Arbetsuppgifter

Inom Hälsofrämjande enheten får du arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser hos personer  inom flera olika områden, exempelvis LSS, personlig assistans, hemtjänst och boendestöd*. Du arbetar tillsammans med andra distriktssköterskor samt bland annat arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster.
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar samt helgtjänstgöring dagtid i viss utsträckning.

Inom Sektor Hemtjänst arbetar du med hälso- och sjukvårdsinsatser till de personer som har hemtjänst och som genom valfrihetssystemet LOV valt att ha Östersunds kommun som utförare. 
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar samt helgtjänstgöring dagtid i viss utsträckning.

Inom Kväll- och Nattorganisationen ansvarar du som sjuksköterska eller distriktssköterska för personer med behov av vård, omsorg och trygghet.
Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser till personer som bor i särskilt boende. Som distriktssköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser till personer som bor i ordinärt boende. Arbetstiden är förlagd till kvällar och nätter.

Genom Bemanningsenheten ersätter du ordinarie sjuksköterska / distriktssköterskas frånvaro.
Varierande arbetstider. 

Arbetet inom de olika verksamheterna är mycket varierande och ger Dig stora möjligheter att utvecklas. En viktig roll är att handleda personal i hälso- och sjukvårdsfrågor.

 

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska och för distriktssköterska, vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta självständigt, ta egna beslut som bidrar positivt för personerna och verksamheten. Som sjuksköterska i hemsjukvård finns stöd från distriktsköterska. Förutom detta värdesätter vi flexibilitet och öppenhet. Bra bemötande och samarbetsförmåga och utstråla trygghet till dem man möter.  

Körkort erfodras.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Karin Hedström, enhetschef Bemanningsenheten 063-14 41 89
Lisa Marklund, enhetschef Hemsjukvård 063-143417
Åsa Othfors, enhetschef Hälsofrämjande enhet 063-14 46 92 
Lena Fredriksson, enhetschef Kväll- och Nattorganisationen 063-14 42 99


Torun Eriksson facklig representant Vårdförbundet 070-548 67 60

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-30, men anställningar kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjuksköterskor och distriktsköterskor till semestervikariat