Östersunds kommun

Sjuksköterskor och distriktsköterskor, semestervikariat

Semestervikariat

 

Arbetsuppgifter

Välkommen till Östersund i sommar!

Vi erbjuder dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska möjlighet att välja var du vill arbeta - vi behöver dig både i stad och på landsbygd. Du får också möjlighet att välja mellan flera av våra olika verksamheter som hemtjänst, kväll- och nattorganisation eller hälsofrämjande enhet genom anställning via Bemanningsenheten. Förutom på Nattenheten så arbetar du dagtid vardagar samt dagtid vissa helger.

Vi kan erbjuda anställning upp till 6 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde kan ske från april eller enligt överenskommelse. Vi söker även arbetssökande som är intresserad av timanställning. 

Inom Hälsofrämjande enheten får du arbeta med hälso- och sjukvårdsinsatser hos medborgare  inom flera olika områden, exempelvis LSS, personlig assistans, hemtjänst och boendestöd. Du arbetar tillsammans med andra distriktssköterskor samt bland annat arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster.

Inom Sektor Hemtjänst arbetar du vardagar 8-17 med hälso- och sjukvårdsinsatser till de medborgare som har hemtjänst och kommunal hemsjukvård. Du arbetar i team med chef, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. 

Kväll- och Natt som sjukssköterska ansvarar du för de medborgare som bor i särskilt boende. Som distriktssköterska ansvarar du för de medborgare som bor i ordinärt boende samt primärvårds uppdrag. 

Genom bemanningsenheten ersätter du ordinarie sjuksköterska / distriktssköterskas frånvaro.
Där gäller varierade arbetstider.

 

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska eller leg. sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska.
Det är viktigt för oss att du kan arbeta självständigt, ta egna beslut som bidrar positivt för personerna och verksamheten. Som sjuksköterska i hemsjukvård finns stöd från distriktsköterska. Förutom detta värdesätter vi flexibilitet och öppenhet. Bra bemötande och samarbetsförmåga och utstråla trygghet till dem man möter.

 
B-körkort erfodras.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Karin Hedström enhetschef bemanningsenheten  063-14 41 89
Lisa Marklund enhetschef hemsjukvård 063-143417
Åsa Othfors enhetschef hälsofrämjande enheten 063-14 46 92
Lena Fredriksson enhetschef kväll och nattorganiationen 063-14 42 99
Torun Eriksson facklig representant Vårdförbundet

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är 2019-04-01 men anställningar kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 april . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 21 januari

Kategorier : Sjuksköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjuksköterskor och distriktsköterskor, semestervikariat