Östersunds kommun

Sjuksköterska till Tallbacka

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

 

Tallbacka ligger naturskönt inom området Solliden där det finns fina strövområden. På Tallbacka finns 24 lägenheter. Boendet finns på andra våningen. I anslutning till gemensamhetsutrymmena finns stora altaner. Det finns även ett solrum där du kan sitta i på dina raster.

 

https://www.ostersund.se/omsorg-och-hjalp/aldre-och-andra-i-behov-av-stod/boende-for-aldre-och-andra/tallbacka.html

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar Du med att bedöma, planera, genomföra och utvärdera de åtgärder som behövs för att främja fysisk, psykisk och social hälsa hos brukaren. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser till brukare som bor i särskilda boendeformer.

I arbetet ingår att handleda, utbilda och delegera vissa arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal.

Du arbetar i team med bland annat omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, sjukgymnast och chef.

Som sjuksköterska ska du fortlöpande arbeta med systematiskt förbättringsarbete där kvalitetsregister som te x Palliativa registret, Senior Alert och BPSD kommer att ligga till grund. Du arbetar dagtid och var sjätte helg. Då ingår du i helgorganisation med ansvar för ett större område.

 

Kvalifikationer

Vi ser att Du har ett stort intresse för vård och omsorg till äldre, är drivande i att handleda personal, implementera ny kunskap och driva utvecklingsarbete i syfte att skapa de bästa förutsättningar för en god och trygg omvårdnad för våra brukare.

Givetvis är du legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av äldre sjuka personer.

Vi ser att du har intresse av att arbeta med människor, har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett gott bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Körkort krävs.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Lena Holmberg, enhetschef 063-14 47 12
Emelie Lindström, facklig representant Vårdförbundet 070-310 00 96

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-11-25

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 november . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjuksköterska till Tallbacka