Östersunds kommun

Sjuksköterska, särskilt boende Fältvägen

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på Fältvägen arbetar Du med att bedöma, planera, genomföra och utvärdera de åtgärder som behövs för att främja fysisk, psykisk och social hälsa hos brukaren tillsammans med dina 2 kollegor och omvårdnadspersonal. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser till medborgare som bor på Fältvägen 

I arbetet ingår att handleda, utbilda och delegera vissa arbetsuppgifter samt att vara en aktiv del i omvårdnadsarbetet tillsammans med omvårdnadspersonal. Du arbetar i team med bland annat omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, sjukgymnast och chef. Som sjuksköterska ska du fortlöpande arbeta med systematiskt förbättringsarbete där kvalitetsregister som t.e.x. Palliativa registret, Senior Alert och BPSD kommer att ligga till grund.

 

Du arbetar dagtid och var 6:e helg och ingår i helgorganisation med ansvar för ett större område.

 

Kvalifikationer

Vi ser att Du har ett stort intresse för vård och omsorg till äldre, är drivande i att handleda personal, implementera ny kunskap och driva utvecklingsarbete i syfte att skapa de bästa förutsättningar för en god och trygg omvårdnad för våra brukare. 

Givetvis är du legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet av äldre sjuka personer. Vi ser att du har intresse av att arbeta med människor, har god samarbetsförmåga, är flexibel och har ett gott bemötande.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
Körkort krävs.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Jens Hansson enhetschef 063-14 02 71

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-09-30


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Sjuksköterska Övriga vårdtjänster Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjuksköterska, särskilt boende Fältvägen