Östersunds kommun

Sjuksköterska Barkvägens korttidsboende

Heltidstjänst, 100 %

Barkvägen är ett korttidsboende beläget i Torvalla centrum. Boendet består av 15 platser och bebos av människor med olika behov av vård och omsorg under kortare eller längre perioder. Vi jobbar med Individens Behov i Centrum som röd tråd i hela vår verksamhet baserad på en uttalad värdegrund.

Nu söker vi en sjuksköterska på 100%, arbetstid dagtid måndag till fredag inklusive lätthelger.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar Du med att bedöma, planera, genomföra och utvärdera de åtgärder som behövs för att främja fysisk, psykisk och social hälsa hos patienter/boende. I arbetet ingår att aktivt ha ögon för rehabilitering i syfte att stärka individen att gå vidare med bästa möjliga förutsättningar. Hos oss ligger utmaningen i att på kort tid göra stor skillnad för självförverkligandet varför det krävs en proaktiv inställning till rehabilitering. Det är avgörande i en verksamhet med relativt snabb omloppstid att kunna skapa förtroende och att ha fingertoppskänsla för individens behov, sett med individens ögon.
Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser och tar även ansvar för att handleda, utbilda och delegera vissa arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal. 

Du  arbetar i team med bland annat omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och enhetschef. Som sjuksköterska ska du fortlöpande arbeta med systematiskt förbättringsarbete i olika kvalitetsregister.

 

Kvalifikationer

Vi ser att Du har ett stort intresse för vård och omsorg till äldre, är drivande i att handleda personal, implementera ny kunskap och driva utvecklingsarbete i syftet att skapa de bästa förutsättningar för en god och trygg omvårdnad för våra patienter/boende. 

Givetvis är du legitimerad sjuksköterska, har kunskap om och erfarenhet av äldre personers behov och resurser. Du har även en bred erfarenhet av vård inom olika områden, alternativt erfarenhet av korttidsplatser. Du har dessutom ett stort intresse av att arbeta med människor, är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, är flexibel både vad gäller arbetsuppgifter och arbetsbelastning. Du är van att arbeta självständigt, van att ta egna initiativ, är ansvarstagande och har ett bra bemötande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Lotta Tell enhetschef 063-14 46 29

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-06-24

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Övriga vårdtjänster Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjuksköterska Barkvägens korttidsboende