Östersunds kommun

Sjukhuslärare

Tillsvidare. Två tjänster, 100 % samt 80 %. Tillträde 15 augusti 2018.

 

Barn- och elevhälsan är Barn- och utbildningsförvaltningens gemensamma organisation för barn- och elevhälsostöd till skolorna, både kommunala och fristående, och i viss omfattning även till förskolorna i Östersunds kommun. Inom enheten arbetar skolsköterskor, skolläkare, skolkuratorer, psykologer, specialpedagoger/speciallärare, logopeder och pedagoger med spetskompetens. Sammanlagt arbetar i enheten drygt 60 medarbetare. Till Barn- och elevhälsan hör även Särskild undervisning vid sjukhus samt ett Skolfam-team.

 

Barn- och utbildningsförvaltningen, Barn- och elevhälsan, söker nu två lärare med bred kompetens för arbete inom Särskild undervisning vid sjukhus (Sjukhusskolan).

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa elever från hela länet som kommer i kontakt med Särskild undervisning vid sjukhus. Eleverna är i åldersgruppen 7 år till och med gymnasieålder. Arbetet omfattar, förutom undervisning inom ett brett område, ett nära samarbete med vårdnadshavare, hemskolor, socialtjänst och Region JH's vårdgivare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med bred behörighet och erfarenhet av undervisning. Meriterande är erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Maria Stiberg, verksamhetschef 063-14 36 51 maria.stiberg@ostersund.se 
Lars Eriksson, Lärare, Särskild undervisning vid sjukhus 063-15 33 65
Tove Filén, Lärare, Särskild undervisning vid sjukhus 063-15 33 65
Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-29

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sjukhuslärare