Östersunds kommun

Samordnare till Fordonsenheten/Verkstad

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Vi behöver förstärka vår organisation med en samordnare för kommunens alla personbilar. Du kommer att ingå i den enhet i Teknisk Förvaltning som heter Fordonsenheten. Vi är idag 18 anställda och ansvarar för merparten av kommunens tunga transporter, personbilar, samt verkstad. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete som ger dig utmaningar, utvecklar din kompetens inom många olika områden.

 

Arbetsuppgifter

Som samordnare kommer du att jobba självständigt men i ett team om 4-5 pesoner och skall se till att personbilsverksamheten fungerar. 

Fordonssamordnaren arbetar i nära samarbete med enhetschefen gällande verksamhetsplanering, kundnöjdhet och strategisk utveckling i syfte att nå enhetens uppställda mål. 

I arbetet ingår:
* Verksamhetsplanering 
* Kontaktperson till bilpoolen 
* Ärendehantering 
* Kundkontakter 
* Fakturering 
* Bokning av åtgärder på intern/extern verkstad 
* Avyttring av fordon

Utöver detta så kommer det att var en hel del praktiskt arbete med personbilarna.

Du har tillsammans med övriga i arbetsgruppen övergripande kommunikations- och informationsansvar till de övriga förvaltningarna, fordonsansvariga.

 

Kvalifikationer

Har du branschkännedom är det meriterande, lika så vana vid kundkontakter med löpande dialog och återkoppling.

Som fordonssamordnare är du en god administratör och har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt och arbetsgruppens arbete utifrån vad arbetssituationen kräver. Du tar egna initiativ och arbetar självständigt. Som person drivs du att hitta nya lösningar och är inte rädd för att anta utmaningar. 

Vi ser att du har goda kunskaper inom IT-området då vi arbetar mycket i systemstöd och du uttrycker dig väl i tal och skrift. 

I rollen som fordonssamordnare hos Fordonsenheten samarbetar du internt med flera andra enheter. Du har också samarbete med övriga förvaltningar inom kommunen, Därför besitter du förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga kontakter i dina möten med människor.

Körkortsbehörighet B erfordras. Körkort C är meriterande.

Ett stort intresse och kunskap om bilar är ett plus. 

Vi lägger stor vikt vid dina peronliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

 

 

Ulf Löfvenberg enhetschef 070-528 29 99
Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-08-26

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Samordnare till Fordonsenheten/Verkstad