Östersunds kommun

Sakkunnig för grundskola och grundsärskola

Vi behöver förstärka Team Elev med en sakkunnig inom området grundskola, grundsärskola och fritidshem i nära samarbete med förvaltningsledningen.

 

Team Elev ansvarar för övergripande frågor inom grundskola, grundsärskola och fritidshem på huvudmannanivå, arbetar med utvecklingsfrågor och är ett stöd för skolverksamheterna som bedrivs runt om i kommunen.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

I rollen som sakkunnig är du med och skapar bästa möjliga förutsättningar för våra elever samt är ett stöd i utvecklingen på kommunens skolor. Du fungerar också som stöd och support för kommunens rektorer i olika frågor.

 

De tre grunduppdragen är myndighetsutövning, stöd och utveckling. Exempel på arbetsuppgifter är att ansvara för underlag, vara föredragande till nämnd och att delta i det systematiska kvalitetsarbetet på huvudmannanivå.

 

Du kommer i din vardag att tillhöra gruppen Team Elev som gemensamt hanterar kommunens frågor avseende grundskola, grundsärskola och fritidshem på en övergripande nivå.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning samt gedigen kunskap om grundskola och grundsärskola. Det är meriterande om du har arbetat som rektor eller chef inom likartad pedagogisk verksamhet. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom en politiskt styrd organisation.

 

Som person är du nyfiken, ansvarstagande och tar egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och kan hålla flera arbetsuppgifter igång samtidigt samt är flexibel och kan omprioritera vid behov. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift.

 

Att vara en del i att utveckla arbetsplatsen och att samarbeta är viktiga förutsättningar i arbetet så stor vikt kommer därför att läggas vid dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Karin Flodin Stabschef 063-14 06 44

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-03-01

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Chef & Ledning Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Sakkunnig för grundskola och grundsärskola