Östersunds kommun

Säkerhetssamordnare

Tillsvidare 100 %. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

Arbetsuppgifter

Din uppgift blir att fortsätta förvalta och utveckla förvaltningens strategiska säkerhetsarbete. Du ingår i en grupp som har som sin främsta uppgift att planera för, och utveckla, lokaler, arbetsmiljö, miljö och säkerhet inom förvaltningens ansvarsområde. I din roll ingår även arbete med kommunens övergripande krisberedskap samt säkerhets- och försäkringsfrågor.

 

Rollen som säkerhetssamordnare är varierande och såväl interna kontakter, inom och mellan kommunens olika förvaltningar, som externa kontakter sker dagligen. Den kan också innebära att vara förvaltningens företrädare i olika forum och projekt.
Arbetet kräver att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och hantera dem på ett självständigt sätt.

 

Kvalifikationer

Du har för arbetsuppgiften en relevant utbildning eller erfarenhet. Det är meriterande om du har god sakkunskap inom något av arbetsområdena. Du har en väl utvecklad förmåga att bygga relationer och samarbeta. Du ska kunna driva och utveckla ditt arbete självständigt, men också leda och delta i olika arbetsgrupper. Du bör ha en god förmåga att hantera många ärenden och händelser samtidigt och självständigt kunna prioritera vilka arbetsuppgifter som är viktigast. Arbetet förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Personlig mognad och vilja att utvecklas och söka lösningar är egenskaper som värdesätts.

För tjänsten krävs B körkort.

Registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. Vi kan även komma att utnyttja sociala medier vid referenstagning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Karin Flodin, Stabschef 063-14 06 44 (nås fram till den 24 juli)
Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-08-17 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Säkerhetssamordnare