Östersunds kommun

Resursperson till Häggenås skola

Visstidsanställning 60% med tillträde 2017-08-06 eller enl. överenskommelse.

 

Häggenås är en F-6 skola med ca 100 elever och tillhörande fritidshem. Skolan ligger fint belägen med närhet till skolskogen som erbjuder en fantastisk utemiljö som vi nyttjar aktivt i lärande, både i skolan och på fritidshemmet. Våra elever ska lämna skolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig egen förmåga.

Du kommer till en skola med engagerad personal och ett samarbetsinriktat och öppet klimat. Vi trivs tillsammans och hoppas att just du vill komma med i vårt gäng så vi får möjlighet att ta del av dina kunskaper.

I Lits skolområde kan det vara aktuellt med glesbygdstillägg.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som resurs till en elev i nära samverkan med klasslärare och övrig personal. Vi söker efter dig som har elevernas bästa i fokus och är beredd på utmaningar, förändringar och bidrar med gott samarbete.

 

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har erfrenhet av arbete med elever med neuropsykiatisk funktionsnedsättning. Du har förmåga att bygga relationer, är lugn har ett lågaffektivt bemötande. Du är engagerad, har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel och har god förmåga att samarbeta med kollegor, föräldrar och ledning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Gun Königsson rektor 063-14 48 80 eller 070-317 94 22
Fackliga representanter nås via Kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-22


Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Resursperson till Häggenås skola