Östersunds kommun

Resurspedagoger till Treälvskolan

Visstidsanställning, med möjlighet till förlängning 75%-100% under vårterminen med tillträde enligt överenskommelse.

 

Treälvsskolan i Lit är en F-9 skola med ca 367 elever. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana. Skolan drivs av två rektorer.

 

Under läsåret 2018/2019 satsar Treälvsskolan stort på främja och förebygga med syfte att öka trygghet och studiero, samt öka antalet elever som uppnår målen.

 

Digitalisering ligger i fronten för Treälvsskolan där digitala plattformar för publicering av elevers arbete ska göras, det ska vara viktigt på riktigt! I övrigt genomsyrar kooperativt lärande, BFL och lågaffektivt förhållningssätt verksamheten.

 

 

Arbetsuppgifter

En resurspedagog i åk F-3 och en resurspedagog i åk 4-6. I arbetet som resurspedagog ingår att arbeta i helklass, mindre grupper och en till en med enskild elev, både under lektionstid och rastverksamhet. Beroende på elevernas ålder kan det även vara aktuellt att arbeta på fritidshemmet.

 

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning/speciallärarutbildning/elevassistent/barnskötare eller annan kompetens och erfarenhet som motsvarar arbetet. Meriterande är kunskap och behörighet att undervisa i läs- och skrivinlärning, samt erfarenhet av arbete med barn/elever med funktionsnedsättning.

 

Du har en empatisk förmåga för att kunna förstå elevernas behov och möte dem där de befinner sig, för att kunna uppmuntra och utmana dem att utvecklas mot målen. Detta innebär att du är förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel och självgående. Du skapar goda relationer och kan samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Det är viktigt att du bifogar CV och personligt brev i din ansökan, annars är ansökan inte att betrakta som komplett. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Erika Dahlqvist rektor 072-238 45 94

 

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2019-03-29 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 mars . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Resurspedagoger till Treälvskolan