Östersunds kommun

Resurslärare till Treälvsskolan F-6

Visstidsanställning till och med 2018-12-19 med möjlighet till förlängning.

 

Treälvsskolan i Lit är en F-9 skola med ca 367 elever. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana. Skolan drivs av två rektorer.

 

Arbetsuppgifter

Reurslärare/resursperson till enskilda elever där arbetet till stor del innebär att tillsammans med klasslärare och elevhälsoteam utforma och utveckla goda lärmiljöer utifrån elevernas behov, för att på så vis arbeta för att eleverna utvecklas i enlighet med läroplanen. I arbetet ingår också enskild undervisning.

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning/speciallärarutbildning/annan kompetens/erfarenhet med kunskap om att undervisa i årskurs F-6, gärna med behörighet inom läs- och skrivinlärning. Meriterande är kunskaper inom autism och/eller språkstörning.

Du har en empatisk förmåga för att kunna förstå elevernas behov och möte dem där de befinner sig, för att kunna uppmuntra och utmana dem att utvecklas mot målen. Detta innebör atu du är fötrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genitunt intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel och självgående. Du skapar goda relationer och kan samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Förmåner

Det är viktigt för oss att du trivs på ditt arbete, Östersunds kommun har därför tagit fram en mängd förmåner för dig som anställd. Det rör sig om allt från friskvårdsbidrag till pensionsrådgivning och rabatter i butiker. Satsa på en arbetsgivare som satsar på sina medarbetare!

 

Kontaktpersoner

Erika Dahlqvist rektor 072-238 45 94

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-09-30

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Resurslärare till Treälvsskolan F-6