Östersunds kommun

Resurs/Elevassistent Fåker skola och fritidshem

Till Fåker skola och fritidshem söker vi en resursperson/elevassistent på heltid med semestertjänst. Anställningen är tidsbegränsad under perioden 2018-08-13—2019-08-23.

 

Fåker är en by som ligger cirka 18,5 km från Brunflo och 30 km sydväst om Östersund. Läsåret 18/19 kommer skolan ha 55 elever i årskurserna F-5. Pendelavstånd från Östersund är ca 35-40 minuter. Som anställd i Östersunds kommun har du även ett friskvårdsbidrag att se fram emot. Du som väljer att jobba hos oss på Fåker skola har också möjlighet att få ett lönetillägg utöver din grundlön.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra pedagoger i skola och fritidshem. I arbetet med fritidshemmet delar du ansvaret för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. I tjänsten ingår öppningar och stängningar på fritidshemmet. Under skoltid kommer du att arbeta i några av klasserna som resurs/elevassistent.  Som resurs/elevassistent under skoltid kommer du stödja enskilda elever och gruppen tillsammans med lärare och övriga personalkategorier.

 

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av arbete med barn och elever. Du har god förmåga att bygga relationer, är lugn och tålmodig och kan stå för det som är planerat och bestämt och omsätta det i det vardagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Patrik Gärd rektor 063-14 49 91

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-05-27


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Resurs/Elevassistent Fåker skola och fritidshem