Östersunds kommun

Rekryterare till Bemanningsenheten

Arbetsuppgifter

Som rekryterare på Bemanningsenheten stöttar du verksamheten i dess vikarieförsörjning. Du arbetar självständigt med rekryteringsprosesser, från kravprofil till urval, intervju och referenstagning. Du har dagligen många personliga kontakter samt via telefon och mejl. Vi erbjuder dig ett fartfyllt och ansvarsfullt arbete där du tillsammans med dina kollegor gör skillnad varje dag!

 

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant. Meriterande är dokumenterad erfarenhet inom vård och omsorgsarbete. Du har ett intresse av rekrytering och personalförsörjning, och det ses som en merit om du har erfarenhet inom området.
Du behöver ha god samarbetsförmåga.
Datavana krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du har ett stort intresse för människor och service.  Du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut i olika situationer. Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, är ödmjuk och har en förmåga att bidra till en god arbetsmiljö. Vi värdesätter  att du kan arbeta strukturerat är positiv till och ser möjligheter.

Vi erbjuder friskvårdspeng och möjlighet att använda friskvårdstimme.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Else-Marie Eriksson enhetschef 063-14 35 06
Maria Ahnlund enhetschef 063-14 35 97

Birgitta Lindström facklig representant Kommunal 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-02-03

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 14 januari

Kategorier : HR & Organisation Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Rekryterare till Bemanningsenheten