Östersunds kommun

Receptionist/städvärd till Östersunds stugby och camping

Vikariat på heltid för perioden 181210-190930. Arbetstiderna är dagtid under vardagar. Vissa helger kan förekomma. I tjänsten ingår receptionsarbete och städvärd.

 

Vi är en attraktiv boendeanläggning och en av Sveriges största stugbyar. Vår enhet Bad & Camping driver Östersunds stugby och camping samt kommunens fyra badanläggningar.

 

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du först ut av våra medarbetare att möta våra gäster på ett serviceinriktat och trevligt sätt. Du tar emot bokningar samt sköter telefon och mejlkontakt med våra gäster och studenter. Du har hand om kassahantering samt in- och utcheckning, du gör även andra arbetsuppgifter som förekommer i en reception.

Som städvärd skall du avsyna och städa stugor, servicebyggnader och rum. Under högsäsongen ansvarar du för upplärningen av säsongsjobbare inom städ samt att leda dessa i deras arbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren receptionist som är en naturlig serviceperson och som tycker att det bästa som finns är att möta människor. Du ska snabbt kunna anpassa dig till olika situationer som kan uppstå, ha bra organisationsförmåga och vara van med kundbemötande. Du skall vara en person som trivs med ansvar och som har en bra sammarbetsförmåga.

Vi söker dig som inte är rädd för att hugga i och ta eget ansvar i ditt arbete. Att man tycker om att ha ordning och reda omkring sig är givetvis en förutsättning för att man ska trivas i rollen. Det är även viktigt att du är noggrann och har ett öga för vad som behöver göras och prioriteras. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med lokalvård men det är inget krav.

Du har en utbildning motsvarande gymnasienivå. Meriterande med goda språkkunskaper och erfarenhet av ledarskap. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Erika Panhed, receptionist 070-540 05 94

Maritha Johannesson, facklig representant Kommunal 063-14 31 79
Mikael Jonsson, facklig representant Vision 063-14 31 79

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-10-21

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Övrigt


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Receptionist/städvärd till Östersunds stugby och camping