Östersunds kommun

Personlig assistent till enheten för personlig assistans

Enheten för personlig assistans tillhandahåller personlig assistans till de uppdragsgivare som valt Östersund Kommun som utförare. Dina arbetsuppgifter är att utifrån uppdragsgivarens önskemål och kommunens rutiner och riktlinjer tillgodose de behov som finns. 

 

Arbetsuppgifter

Kvinna i 40-års åldern som behöver hjälp med allt som hör vardagen till utifrån individuella behov. Hon har ett stort intresse i musik, film och djur och två katter finns i hemmet, söker nu ett antal personliga assistenter.   

Det rör sig om dygnspass med sovande jour. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande och att du är flexibel och ansvarstagande i kontakten med alla berörda.

I arbetet med våra brukare är ett värdigt bemötande med ödmjukhet, tålamod och ett varmt intresse för arbete med människor mycket viktigt. Vi söker dig som är positiv och som kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller utifrån verksamhetens behov en likvärdig utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. 

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Sofi Torstensson enhetschef 063-14 32 35

Thomas Johansson facklig representant Kommunal 070-374 36 32 

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-07-01

 

Vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande under ansökningstiden.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Personlig assistent till enheten för personlig assistans