Östersunds kommun

Personlig assistent

Tillsvidare

 

Arbetsuppgifter

Kvinna i 60-års åldern som behöver hjälp utifrån individuella behov. Gillar att pyssla och vara och ute på utflykter samt fika på stan, söker nu en ny kvinnlig personlig assistent.   

Arbetstiden är förlagd mellan 08.00 och 20.00 vardagar och helger och tjänstgöringsgraden ligger på cirka 80%. Du kommer att ingå i en arbetsgupp med totalt tre assistenter som har högt i tak och gillar rak kommunikation. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande och att du är flexibel och ansvarstagande i kontakten med alla berörda.

I arbetet med våra brukare är ett värdigt bemötande med ödmjukhet, tålamod och ett varmt intresse för arbete med människor mycket viktigt. Vi söker dig som är positiv och som kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet eller utifrån verksamhetens behov en likvärdig utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. 

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift.


Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.


Tillträde enligt överenskommelse.

 

Kontaktpersoner

Sofi Torstensson enhetschef 063-14 32 35
Thomas Johansson facklig representant Kommunal

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-09-23

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 18 timmar . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Personlig assistent