Östersunds kommun

Modersmålspedagog Polska

Omfattning 50%, vikariat till 2018-06-15.

 

ArbetsuppgifterEnheten Modersmål ansvarar för flerspråkiga barns modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskola/grundsärskola samt modersmålsstöd i förskoleklass. Arbetet kan vara förlagt till olika arbetsplatser i Östersunds Kommun vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. 

Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig att redan nu söka utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg (www.polisen.se).

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand behöriga lärare. Dina meriterade kunskaper i svenska språket ska vara lägst Svenska som Andraspråk 1 (SAS 1). Dina meriterade kunskaper i ämnet matematik ska vara lägst MaA eller Ma 1a. För tjänst som lärare med inriktning modersmål och studiehandledning på modersmålet krävs svensk lärarexamen. Dina färdigheter i det sökta språket skall vara på modersmålsnivå. Skolgång i både hemlandet och Sverige är meriterande.

Det är viktigt att du bifogar CV och personligt brev i din ansökan, annars är ansökan inte att betrakta som komplett. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Mats-Erik Danielsson rektor 063-14 43 03
Marc Wenmaekers-Gobert biträdande enhetschef 072-7014785

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-03-06


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Modersmålspedagog Polska