Östersunds kommun

Lokalvårdare/ Serviceassistent särskilt boende

Häradsgården söker en lokalvårdare/serviceassistent för tillsvidareanställning på 75% med möjlighet till heltid inom förvaltningen.
Häradsgården är ett särskilt boende i Lit med 55 permanenta platser och 18 korttidsplatser 

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare/ serviceassistent på Häradsgården ansvarar du för städ av allmänutrymmen samt ser till att man möts av en trivsam miljö vid besök hos oss. Du sköter även viss tvätt samt har ansvar för beställning av förbrukningsmaterial. I tjänsten kan även följeslagning till tex sjukhus ingå.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har någon städutbildning och/eller yrkeserfarenhet. Du ska behärska det svenska språket både i tal och skrift. Viss datorvana krävs

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och ser att du är kreativ, flexibel  och har god samarbetsförmåga samt att du kan strukturera och planera ditt arbete. 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

Laila Hult enhetschef 0642-44822

Maritha Markusson enhetschef 0642-44814

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-10-01

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 oktober . Arbetsort : Östersund


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lokalvårdare/ Serviceassistent särskilt boende