Östersunds kommun

Lärare Textilslöjd Fjällängsskolan

Tillsvidare på 40-45 % med tillträde ht 19.

 

Fjällängsskolan ligger i nedre Torvalla ca 10 minuter från Östersunds centrum. Skolan är idag en F-5 skola med fritidshem. Inom en inte alltför avlägsen framtid utökar vi och blir en F-6 skola. Skolan har idag ca 250 elever och är organiserad i åldershomogena klasser. Vi arbetar hälsoinriktat och nyttjar vår fantastiska utemiljö i lärandet.  Vi är en av Östersunds två grundskolor som också är övningsskola. Hos oss får de lärarstudenter som läser på MIUN göra sin verksamhetsförlagda praktik. Våra pedagoger får kontinuerlig utbildning och fortbildning för sina uppdrag som handledare.

 

Du kan läsa mer om oss på Östersunds kommuns hemsida.  

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du förutom ditt uppdrag som slöjdlärare i aktuella klasser även samarbetar med övriga kring gemensamma arbetsuppgifter. Du har kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar och ledning.
Slöjden är idag schemalagd måndagar och fredagar.

 

Kvalifikationer

Lärare med behörighet att undervisa i ämnet. Du ska ha föreskriven utbildning, legitimation samt helst även vitsordad erfarenhet.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta med cps, (collaborative problem solving) eller liknande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Mona D Libeck, rektor 070-317 59 70

Fackliga representanter nås via ovan angiven chef

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Textilslöjd Fjällängsskolan