Östersunds kommun

Lärare Musik och Trä-och metallslöjd Bringåsen och Häggenås skolor

Tillsvidareanställning 50 % med tillträde 2019-08-14.

 

Skolorna i Bringåsen och Häggenås är båda små F-6 skolor med tillhörande fritidshem. Skolorna ligger fint beläget i direkt anslutning till skog och natur. Den fantastiska utemiljön nyttjar vi aktivt i lärandet, både i skolan och på fritidshemmet.

 

Du kommer till skolor med engagerad personal och ett samarbetsinriktat och öppet klimat. Vi trivs tillsammans och hoppas att just Du vill komma med i vårt gäng så vi får möjlighet att ta del av dina kunskaper och ditt engagemang.

 

I Lits skolområde kan det vara aktuellt med glesbygdstillägg.

 

Arbetsuppgifter

Planera och undervisa i trä- och metallslöjd för åk 3-6, samt i musik för åk 1-6 utifrån LGR 11. Vi söker dig som kan engagera och leda i positiv anda och har elevernas bästa i fokus. Du räds inte utmaningar och förändringar och du bidrar med gott samarbete.

 

Kvalifikationer

Utbildad och legitimerad lärare i musik och slöjd. Annan utbildning/erfarenhet kan vara av intresse. Du är förtrogen med skolans styrdokument och omsätter dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med kollegor, föräldrar och ledning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Nina Wennberg rektor 063-14 34 38

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22


 

Ansök nu 

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Musik och Trä-och metallslöjd Bringåsen och Häggenås skolor