Östersunds kommun

Lärare idrott och hälsa Kastalskolan

Tillsvidareanställning på 60-100%, tillträde höstterminen 2019.

 

Vill du vara med oss i den spännande vidareutvecklingen av nya Kastalskolan? Kastalskolan växer och blev innevarande läsår en verksamhet med elever i årskurs 4 - 9. Skolan har en friluftsprofil där elever bland annat får delta i grundutbildning i friluftsliv, paddling och fjällvandring med mera. Vi arbetar främjande på skolan utifrån ett ledkryss som innehåller värdeorden trygghet, ansvar, acceptans och lärande. Våra elever använder CroomeBooks och från åk 6 och uppåt är vi en "en till en skola" och där eleverna arbetar i plattformen Classroom. Kastalskolan är uppdelad i två skolenheter och denna tjänst ingår i mellanstadiedelen.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu lärare i ämnet idrott och hälsa till våra elever i mellanstadiet. Tjänsgöringsgraden är inte helt fastställd beroende på tjänstefördelning bland nuvarande pedagoger och kan komma att vara från deltid upptill heltid Om du har andra ämneskombinationer tillsammans med Idrott och hälsa så är detta också intressant.

 

Kvalifikationer

Du ska ha föreskriven utbildning, legitimation samt helst även vitsordad erfarenhet. Du har kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar och ledning. Du är kommunikativ med dina elever och tydlig i din undervisning. Du arbetar för att driva undervisningen framåt i samarbete med kollegor på skolan. Du sätter eleven i centrum och anpassar undervisning utifrån elevens förmåga. Du vågar prova nya sätta att undervisa och är insatt i hur digitala verktyg kan användas till stöd för elevens inlärning.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Lars-Ivar Hansson rektor

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22

 


 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare idrott och hälsa Kastalskolan