Östersunds kommun

Lärare Hem- och konsumentkunskap Treälvsskolan

Tillsvidareanställning, deltid, tillträde ht 2019. Omfattningen kan utökas upp till heltid i kombination med undervisning i andra ämnen och/eller mentorsuppdrag.

 

Treälvsskolan i Lit är en F-9 skola med cirka 367 elever. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvs­skolan finns idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana. Skolan drivs av två rektorer. Treälvsskolan årskurs 7-9 har idag ca 150 elever.

 

Prioriterade utvecklingsområden:

 

Treälvsskolan satsar stort på att främja och förebygga med syfte att öka trygghet och studiero, samt öka antalet elever som uppnår målen för grundskolan vid utgång av åk 9. 

 

Digitalisering ligger i fronten för Treälvsskolan där digitala plattformar för publicering av elevers arbete ska göras, det ska vara viktigt på riktigt. I övrigt genomsyrar kooperativt lärande, BFL och rörelse verksamheten.

 


Arbetsuppgifter

Lärare i Hem- och konsumentkunskap, i första hand i årskurs 7-9. Tjänsten kan komma att utökas i kombination med mentorsskap, undervisning i andra ämnen eller stödbehov i organisationen. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter ge samtliga elever den ledning och stimulans som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt i enlighet med utbildningens mål.

 


Kvalifikationer

Lärarutbildning med behörighet i aktuella ämnen. Du har god kunskap om skolans styrdokument och ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Ditt sysnsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du är en engagerad, kommunikakativ, flexibel och lösningsfokuserad person som kan vara en god ledare i klassrummet. I ditt arbete kan du samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 


Kontaktpersoner

Mia Gidlund rektor 073-275 10 35

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 


Sista ansökningsdag

2019-04-22

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 april

Kategorier : Grundskollärare Lärare i praktiska och estetiska ämnen Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare Hem- och konsumentkunskap Treälvsskolan