Östersunds kommun

Lärare grundskolans tidigare år

Till Odenslundsskolan söker vi en lärare åk 4-6 på heltid. Skolan är en liten F-5 skola som ligger i centrala Östersund med en klass per årskurs. Skolan har ca 148 elever till hösten 2019 varav ca 80 av dem går på fritidshemmet. För eleverna som går i åk 4-5 erbjuds fritidsklubb. Som anställd i Östersunds kommun har du även ett friskvårdsbidrag att se fram emot.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten på skolan. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med andra erfarna pedagoger samt yrkesgrupper och tillsammans med dem ansvara för elevernas lärande och kunskapsutveckling. Du kommer att ansvara för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av verksamheten och säkerställa att innehållet riktas mot målen i LGR-11. Vi behöver en lärare som kan undervisa i åk 4-5, så vi ser gärna sökande som har en bred behörighet. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. Har du ett intresse att arbeta med språkutvecklande arbetssätt eller intresserad av att driva och utveckla arbetet med IT i undervisningen så är det meriterande.

 

 

Kvalifikationer

Grundlärarexamen med inriktning mot grundskolans årskurs 4-6, med bred ämnesbehörighet.

 

 

Om tjänsten

Heltid

Tillsvidareanställning

Tillträde: 2019-08-14 eller enligt överenskommelse

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Patrik Gärd rektor 063-14 35 00

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-07-31

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 2 juli

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare grundskolans tidigare år