Östersunds kommun

Lärare F-6 till Treälvsskolan

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde snarast

 

Treälvsskolan i Lit är en F-9 skola med ca 367 elever. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana. Skolan drivs av två rektorer.

 

Prioriterade utvecklingsområden för 2018/2019:

 

Under läsåret 2018/2019 satsar Treälvsskolan stort på främja och förebygga med syfte att öka trygghet och studiero, samt öka antalet elever som uppnår målen.

 

Digitalisering ligger i fronten för Treälvsskolan där digitala plattformar för publicering av elevers arbete ska göras, det ska vara viktigt på riktigt. I övrigt genomsyrar kooperativt lärande, BFL och lågaffektivt förhållningssätt verksamheten.

 

Arbetsuppgifter

Under denna termin kommer du att undervisa i ämnena svenska, so och no, samt vara mentor i åk 5 med allt ansvar som det innebär. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter ge samtliga elever den ledning och stimulans som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt i enlighet med utbildningens mål, samt ge elever i behov av extra anpassningar det stöd de behöver.

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning med behörighet att undervisa i åk 4-6 i svenska, so och no. Du har god kunskap om skolans styrdokument och ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Ditt sysnsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du är en engagerad, kommunikakativ, flexibel och lösningsfokuserad person som kan vara en god ledare i klassrummet. I ditt arbete kan du samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Bifoga Cv och personligt brev i din ansökan. Legitimation/betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Omfattning

100% med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Kontaktpersoner

Erika Dahlqvist rektor 072-238 45 94

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-02-22

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 februari . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-6 till Treälvsskolan