Östersunds kommun

Lärare F-3 Lugnviksskolan

Till Lugnviksskolan söker vi en lärare till F-3.
 
Lugnviksskolan har ca 340 elever från åk F-9, två parallellklasser upp till åk 6 och därefter en klass per årskurs. I de yngre årskurserna består varje klass av ca 20 elever. Vi söker nu en klasslärare i vårt arbetslag.
 
Du kommer till en skola som verkligen är engagerad i sina elever, har bra föräldrakontakter och ett stort engagemang från personalen. Vi är en växande skola i trevlig miljö som ser en spännande framtid i sikte. Vi arbetar hela tiden på att förbättra oss, vara en skola där alla trivs med varandra och med sina respektive utmaningar. 
 
Kom med i vår gemenskap och bli en i gänget! Vi hälsar dig varmt välkommen och hoppas att vi får ta del av din professionalitet!


Arbetsuppgifter

Ingå i ett arbetslag F-3 med huvuduppgift att ha ett klassläraransvar i en klass och nära samarbete med parallellklassen.


Kvalifikationer

Erforderlig lärarlegitimation, god samarbetsförmåga och utvecklingsbenägenhet samt god kunskap om uppdraget och skolans styrdokument. 
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Intyg från Rikspolisstyrelsen erfordras vid eventuell anställning.
 

Kontaktpersoner

Helena Danielsson rektor 072- 23 65 953
Maria Olsson facklig representant Lärarförbundet
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 

Sista ansökningsdag

2019-04-22Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 9 april

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 Lugnviksskolan