Östersunds kommun

Lärare F-3 Fjällängsskolan

Vikariat på heltid med tillträde ht 19.

 

Fjällängsskolan ligger i nedre Torvalla ca 10 minuter från Östersunds centrum. Skolan är en F-5 skola med fritidshem. Skolan har idag ca 250 elever och är organiserad i 12 åldershomogena klasser. Vi arbetar hälsoinriktat och nyttjar vår fantastiska utemiljö i lärandet. Vi är en av Östersunds två grundskolor som också är övningsskola. Hos oss får de lärarstudenter som läser på MIUN göra sin verksamhetsförlagda praktik. Våra pedagoger får kontinuerlig utbildning och fortbildning för sina uppdrag som handledare.

 

Du kan läsa mer om oss på Östersunds kommuns hemsida.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att arbeta som vikarierande lärare på Fjällängsskolan i åk 1-3. Du arbetar i ett av våra årskursvisa arbetslag med en lärarkollega, två fritidslärare samt ev. resurs.

Arbetet innebär att du förutom ditt uppdrag som lärare även samarbetar med övriga pedagoger på skolan kring gemensamma arbetsuppgifter. Du har kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och utveckla vår verksamhet. Du har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar och ledning.

 

Kvalifikationer

Lärare F-3 eller liknande med föreskriven utbildning, legitimation samt vitsordad erfarenhet.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta med cps, (collaborative problem solving) eller liknande.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Mona D Libeck, rektor 070-317 59 70

Fackliga representanter nås via ovan angiven chef

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 Fjällängsskolan