Östersunds kommun

Lärare F-3 Fagervallsskolan

Tillsvidareanställning på heltid, tillträde 2019-08-12

 

Beskrivning av enhet Fagervallsskolan är en F-5 skola på "Söder" med ca 240 elever. Vi arbetar i arbetslag och verkar aktivt i ett kollegialt lärande. Undervisningen i skolan och fritidshemmet vilar på den värdegrund och det uppdrag samt de övergripande mål och riktlinjer som framgår av del 1 och 2 i läroplanen.

Skolan har ett väl inarbetat arbetssätt där genrepedagogik följt skolan de senaste fem åren.

 

Skolan är belägen i kanten av centrala Östersund vilket ger mycket goda förutsättningar för arbetspendling med såväl gång och cykelväg som allmänna kommunikationsmedel. Skolan har en väl tilltagen skolgård. Skolorganisationen är 2-parallellig årskursorganisation från förskoleklass t o m årskurs 5.

 

Skolbyggnaden renoverades för något år sedan vilket gör att du kommer att ha tillgång till en modern och inspirerande lärmiljö.

 

Om du vill vara delaktig i ett rutinerat team i en spännande utvecklingsfas så har du möjligheten att följa med på vår gemensamma utvecklingsresa, där dina tankar och idéer är viktiga för oss.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer tjänstgöra i förskoleklass och lågstadiet. Här ingår du i en organisation där vi bedriver olika former av kollegialt lärande i ett systematiskt kvalitetsarbete.

 

Kvalifikationer
För tjänsten föreskriven utbildning. Du har god förmåga till samarbete och ser värdet i proffesionella relationer.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Jan Carlsson rektor 063-14 34 31

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 Fagervallsskolan