Östersunds kommun

Lärare F-3 eller Förskollärare i förskoleklass treälvsskolan

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde ht 2019

 

Treälvsskolan i Lit är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. Skolan har totalt cirka 380 elever, varav ungefär 110 elever går på friitdshemmet. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana. Skolan drivs av två rektorer.

 

Prioriterade utvecklingsområden är;

 

Treälvsskolan satsar stort på att främja och förebygga med syfte att öka trygghet och studiero, samt öka antalet elever som uppnår målen.

 

Digitalisering ligger i fronten för Treälvsskolan där digitala plattformar för publicering av elevers arbete ska göras, det ska vara viktigt på riktigt. I övrigt genomsyrar kooperativt lärande, BFL och rörelse verksamheten.

 

Arbetsuppgifter

Klasslärare i åk 1 eller förskoleklass, beroende på önskemål och kompetens. I undervisningen ska du hela tiden sträva efter ge samtliga elever den ledning och stimulans som de behöver för att utvecklas så långt som möjligt i enlighet med utbildningens mål.

 

Kvalifikationer

Lärarutbildning med behörighet och legitimation att undervisa i F-3, alternativt förskollärare med legitimation. Du har god kunskap om skolans styrdokument och ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling. Ditt sysnsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott bemötande och förhållningssätt.

 

Du är en engagerad, kommunikakativ, flexibel och lösningsfokuserad person som kan vara en god ledare i klassrummet. I ditt arbete kan du samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Bifoga Cv och personligt brev i din ansökan. Legitimation/betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Erika Dahlqvist rektor 072-238 45 94

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 3 april

Kategorier : Förskollärare Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 eller Förskollärare i förskoleklass treälvsskolan