Östersunds kommun

Lärare F-3 eller 4-6 Norra skolan

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2019-08-12.

 

Norra skolan ligger mitt i Östersunds centrum och är en F-5 skola med fritidshem och fritidsklubb. Skolan har ca 260 elever och 35 personal

 

Arbetsuppgifter

Verksamheten bedrivs utifrån ut syfte, mål och riktlinjer som anges i läroplanen. Som lärare kommer du att planera, utvärdera, utveckla och leda elevers kunskapsutveckling. I arbetet ingår även samarbete i olika forum och föräldrakontakter.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare för F-3, 4-6 eller motsvarande. Du är förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevernas utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt, har ett mycket gott bemötande och relationskompetens samt god förmåga att samarbeta.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Lena Medin rektor 070-289 17 29 e-post lena.medin@ostersund.se

Fackliga representanter nås via kundcenter 063-14 30 00

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2019-04-22

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 4 april

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Lärare F-3 eller 4-6 Norra skolan